Word jij gelukkig van multitasken?

stress

Multitasken. Hate or love?

Ik ben erachter dat ik steeds meer een hekel heb aan multitasken. En jij?

Door vaak op een dag met veel dingen tegelijk bezig te zijn, omdat deze prikkels nou eenmaal allemaal tegelijk op me afkomen, maakt me zeker niet gelukkiger.

Ik kan niet goed focussen, ben er dan niet met mijn volle aandacht bij (ik kan mijn aandacht ook niet verdelen over 5 dingen), het kost me veel energie en ik raak overprikkeld wat me helemaal niet gelukkiger maakt.

Dus…nee, ik ben zeker geen fan van multitasken.

Ik zeg nee tegen ‘even dit nog doen en oh ja dat nog even regelen’.

Maar multitasken is toch handig zul je misschien denken?

Want des te sneller ben je klaar met de klussen die je nog moet doen. Eigenlijk valt dat vies tegen. Want doordat je je minder focust doe je het minder snel, vergeet je iets, gaat iets stuk, had je het beter kunnen en noem maar op.

En het allerbelangrijkste!
Het had je VEEL gelukkiger gemaakt als je het niet allemaal tegelijk had gedaan! Als je bewust het moment had beleeft in plaats van gejaagd al die dingen tegelijk af te ronden. En daar gaat het in het leven toch om! Dat we gelukkig zijn.

MIndfulness

Ja, zelfs de afwasmachine uitruimen kan een fijn moment worden. Als je maar relaxt bent en bewust het moment zelf beleeft.

Het gaat er dan niet om dat je het kopje met heel veel liefde in de machine zet, maar het gaat erom hoe jij je op dat moment voelt. En dit hoeft dan niet te betekenen dat je het heel langzaam moet doen. Het enige verschil is dat je in het moment bent.

In het leven gaat het eigenlijk alleen maar om het hier en nu

Hoe zonde is het als we het moment zelf niet bewust meemaken, maar continue bezig worden gehouden door prikkels die we maar op ons af laten komen. 

In de cursus heb ik geleerd het anders te doen. Ik vond het heel fijn om deze cursus te doen en het paste heel goed bij mijn gezonde leven, maar ZONDER gedoe. En deze cursus is écht geen gedoe. Het is juist SUPER fijn. Iedere dag een stapje waardoor je na 8 weken een hele grote sprong hebt gemaakt naar een relaxter en bewuster leven.

De herfst is het perfecte moment om hiermee te starten. Als je een beetje met de seizoenen meeleeft is de herfst het moment voor meer bezinning en bezieling. En omdat we in de herfst vaker met z’n allen thuis zijn zal het je ook direct helpen bij stressvolle situaties thuis.

Gun het jezelf en doe mee! Met een SUPER korting! Laat die niet lopen. Klik hier om naar de pagina te gaan.

Daar word je pas relaxed van 😊

Laat je verassen door de korte mails die je gedurende 8 weken iedere dag gaat ontvangen. De ene keer ontvang je inspiratie, dan weer uitleg of een opdracht. Want zo blijf je met Mindfulness bezig en daar gaat het om.

En stap voor stap rol je dan geleidelijk in een meer Mindful bewustzijn. En dat is niet alleen heel erg fijn voor jezelf, maar voor iedereen in je omgeving. Jouw energie zal uitstralen naar je omgeving (bijvoorbeeld gezin) en daardoor wordt iedereen thuis relaxter.

Heerlijk toch?

Op Gezond zonder Gedoe vind je AANBIEDINGEN DIE:

  • Heel goed zijn voor jou
  • Passen in je dagelijks leven zonder gedoe
  • Interessant zijn voor je portemonnee!

Dat is dan ook mijn doel met www.gezondzondergedoe.nl, namelijk om jou te helpen aan mooie gezonde & pure producten die niet alleen goed zijn voor jou en de aarde, maar ook nog eens voor je portemonnee!

Alle producten op www.gezondzondergedoe.nl zijn dus op de één of andere manier in de AANBIEDING (vaste korting, tijdelijke korting, introductiekorting, abonnementskorting, kwantumkorting en meer). 

Marieke

Wil je weten welke 2 simpele stappen je kunt zetten om Gezond te blijven zonder Gedoe? Vul onderstaande gegevens in en ontvang DIRECT mijn stappenplan!

  • Ik ga uiteraard zeer zorgvuldig met je gegevens om. Hoe ik dat doe kun je lezen in de privacyverklaring.

Laat een reactie achter