Vegetarische Kaassaus

Vegetarische kaassaus

Een edel vegetarisch kaassausje

Meerdere keren stond ik gefrustreerd in mijn keuken, omdat mijn vegetarische kaassausje weer was mislukt. Maar ik heb hét perfecte recept gevonden op basis van Edelgistvlokken.

De voordelen van een kaassaus op basis van Edelgistvlokken:

  • Heel gezond (het bevat namelijk veel vitamine B en chroom en werkt positief op je immuunsysteem en je cholesterol)
  • Het smaakt naar kaas (niet zo sterk als zuivel kaas, maar een prima vervanging)
  • Makkelijk in het gebruik
  • Je hebt er niet veel van nodig, dus verpakking gaat lang mee

Heb je niet alle ingrediënten in huis? Geen probleem! Met één klik bestel je ze hier

Voeg per keer één blauwe ingrediënt uit onderstaande lijst toe aan de winkelmand van De Online Drogist en ze worden automatisch aan hetzelfde winkelmandje toegevoegd

Het recept van de vegetarische kaassaus

  • 2 etl kokosolie opwarmen
  • 6 etl havermeel toevoegen en blijf roeren
  • 400 ml vegamelk toevoegen (zonder suiker! Bij iedere supermarkt te koop)
  • 6 etl edelgistvlokken toevoegen en roer het goed door! Saus wordt van zelf dikker. Te dik? Doe er dan nog wat melk bij. Laat t niet te lang staan op het vuur.
  • Maak het op smaak met peper en zout en eventueel andere specerijen
  • Eet smakelijk!

Dit is Gezond koken zonder Gedoe!

Makkelijk recept met bijpassende ingrediënten die je DIRECT kunt bestellen

Deze kaassaus smaakt heerlijk over de broccoli of bloemkool heen!

edelgistvlokken

Leef gezond maar dan wel zonder gedoe met deze 2 stappen! Laat je gegevens achter en je ontvangt het direct!

  • Ik ga uiteraard zeer zorgvuldig met je gegevens om. Hoe ik dat doe kun je lezen in de privacyverklaring.

Laat een reactie achter