Ik drink levend water!

Water Kangen apparaat

Water is onze levensenergie

Ons lijf bestaat uit 70% procent water!

Toch blijkt dat een hele grote groep mensen uitgedroogd te zijn, namelijk 70%! We drinken wel, maar teveel andere dranken terwijl ons lijf juist puur water nodig heeft. Want dat is onze levensenergie!

We moeten 30 ml per kg lichaamsgewicht per dag aan water drinken. Dit betekent per dag een aantal grote glazen water en niet de hele dag door kleine slokjes nemen.

Wist je dat?

 • 5% uitdroging betekent 20 % minder prestatie
 • 70% van de hersenen uit water bestaat?
 • En dat elke cel voor 90% uit water bestaat? Water is de geleider van onze levensenergie
 • Te weinig water tot een negatieve kettingreactie leidt? Uitdroging zorgt namelijk voor stress en stress zorgt weer voor uitdroging, waardoor je lijf nog meer stress ervaart
 • Het heel moeilijk is voor je lijf om in de goede flow te blijven? Hierdoor zit je niet lekker in je vel en ervaar je meer chaos dan rust (in je hoofd en lijf)
 • Hoe dieper het niveau van uitdroging hoe gevaarlijker de symptomen worden en hoe meer ze zich gaan uiten als chronische ziektes en zelfs gedragsstoornissen

Krijgt je lichaam niet genoeg water? Dan gaan de alarmbellen af

En die alarmbellen worden niet uitgezet tot er weer voldoende water is. Uitdroging wordt altijd opgepakt door de hersenen die meteen een hiërarchie van waterbedeling opzetten.

De hersenen en het hart staan bovenaan en de huid helemaal onderaan. Daarom hebben de gevolgen vaak als eerste te maken met je huid. Door koorts en zweten worden de toxines via de huid afgescheiden, maar een ander gevolg kan ook bijvoorbeeld allergie zijn. Na de huid komt de dikke darm en een gevolg kan dan diarree zijn. Als laatste krijgen het hart en de hersenen er last van (depressie bijvoorbeeld).

Waarom heeft je lijf water nodig?

 • Water is het oplosmiddel voor al het voedsel, alle vitaminen en alle mineralen
 • Water wordt gebruikt voor het transport van alle stoffen in ons lichaam
 • Water is nodig voor de productie van alle neurotransmitters en hormonen
 • Alle stofwisselingsreacties in de cel gebeuren in water
 • Enzymen en eiwitten functioneren beter in een oplossing met lage viscositeit (hoe stroperiger de vloeistof hoe hoger de viscositeit)
 • Maar niet ieder water is hét perfecte water voor je lijf

 

Wat is dan het perfecte drinkwater voor je lijf?

 • Levend en helend water! Dit water is hexagonaal. Dit betekent dat het 6 watermoleculen heeft die samen een harmonisch structuur vormen. Kraan- en fleswater hebben dit niet
 • Hexagonaal water is water in z'n meest pure vorm en vindt je in sneeuwvlokken, bergrivieren en gesmolten gletsjerwater
 • Hexagonaal water is een super geleider en de meest geschikte vorm om opgenomen te worden door de cellen
Puur water

Een mooie citaat van de schrijver Dr. Fereydoon Batmanghelidj van het boek Water het goedkoopste medicijn."Wij zijn fysiologisch gezien ‘vloeistof waar een vorm rond zit’. Bijna alle Westerse beschavingsziektes zijn aan de bron een vorm van uitdroging. Hoe weet ik dat? Omdat ik duizenden mensen van de meest uiteenlopende chronische ziektes heb genezen met levend water".Ga hier naar het boek

Leef gezond maar dan wel zonder gedoe met deze 2 stappen! Laat je gegevens achter en je ontvangt het direct!

 • Ik ga uiteraard zeer zorgvuldig met je gegevens om. Hoe ik dat doe kun je lezen in de privacyverklaring.

Maar hoewel je misschien wel genoeg water drinkt, kun je nog uitdrogingverschijnselen hebben. Dit komt omdat het water niet de juiste structuur heeft. Alleen de structuur zoals die in de natuur voorkomt wordt gemakkelijk door de cellen opgenomen.

Waterval

Daarom drink ik puur water 

Water is veel meer dan gewoon H2O! Het is een complex levend systeem, tenminste als het uit de juiste bron komt. En daarom besloot ik 6 jaar geleden om Kangen water te gaan drinken.

Kangen water komt het dichts bij het water in het Himalayagebergte, gletsjer water. Uit onderzoek bleek dat de bevolking daar, De Hunza’s meer dan 100 jaar worden (in goede gezondheid!) door het water dat ze drinken. En alle eigenschappen die dat water heeft, heeft Kangen water ook.

Levend en helend water geeft ons vitale energie!
In kraanwater zit geen structuur, dat is pure chaos omdat het chemisch gezuiverd is en door de buizen wordt geperst. Dit is dood water en doet weinig tot niks voor ons lichaam.

Het water van Kangen wordt geïoniseerd, wat betekent dat er gewoon H2O in gaat en door de platen en technologie er Hexagonaal water uitkomt. Water kan dus van structuur veranderen en kan dus weer levend water worden.

De invloed van hexagonaal water op het menselijke bloed. Door het hexagonale water hebben de bloedcellen hun elektrische lading terug en kunnen elkaar dus op afstand houden (gaan ze niet samen klitten).

Op deze pagina kun je lezen en zien welke voordelen Kangen water je allemaal geeft.
Wil je weten wat je allemaal kunt met een Kangen apparaat? Check dan deze pagina.

Spreekt het Kangen apparaat je aan?
Maar wil je eerst zien en dan geloven?

Dat snap ik helemaal!
En dus kun je, als je serieus geïnteresseerd bent, een Kangen apparaat GRATIS van me lenen 🙂

Hoe werkt het?
Ik kom bij je thuis het apparaat installeren en haal de machine 2 - 3 weken later weer bij je thuis op (voorwaarde is dat je max 50 km rondom Goeree-Overflakkee woont). Dan bespreken we wat je ervan vond. Wil je eerst er meer over horen en een online afspraak met me inplannen? Dan kan dat ook. Laat voor beide opties hier je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Wil jij bewuster gaan leven, maar het allemaal wél leuk houden voor jezelf en/of je gezin?

Download dan mijn gratis stappenplan 'Gezond zonder gedoe in 2 simpele stappen'.

Hierin leg ik je uit hoe je in 2 stappen minder suiker en snelle koolhydraten kan eten. Als je dit verandert, verandert je gezondheid en dus je leven!

Leef gezond maar dan wel zonder gedoe met deze 2 stappen! Laat je gegevens achter en je ontvangt het direct!

 • Ik ga uiteraard zeer zorgvuldig met je gegevens om. Hoe ik dat doe kun je lezen in de privacyverklaring.

De Kangen machines

water