Gezond leven zonder gedoe, kan dat?

Puur & Gezond

Gezond leven zonder gedoe is dat eigenlijk wel mogelijk?

Mijn website gezondzondergedoe.nl is geen leugen. Ik geloof echt dat je gezond kunt leven zonder gedoe, maar wat bedoel ik dan met "gedoe"?

Kost gezond leven je helemaal geen extra moeite dan?   

Dat geloof ik niet

Want als je gezond(er) wilt leven moet je opzoek gaan naar producten en diensten die daarbij passen.

Dus niet alles kopen wat een supermarkt te bieden heeft, maar kijken op de producten of het echt wel gezond is. Misschien wil je verser gaan eten, dus ga je opzoek naar een Landwinkel of (biologische) boer die direct zijn groenten en fruit verkoopt.

Puur & Gezond
Eco

Je koopt ook niet zomaar meer alle crèmepje's voor je huid, want je hebt nu principes waar je je aan wilt houden en dus check je eerst op de verpakking wat erin zit.

Als je eenmaal principes hebt, wil je ze ook niet zomaar opgeven toch? En het maakt je ondanks de extra moeite ook wel gelukkig om zo je inkopen te doen, want je doet iets waarvoor je staat. Je voelt je er lekker bij.

Vaak gaat het gezonder worden geleidelijk, stap voor stap.
Je gooit niet in één keer je leven overhoop om het totaal anders te gaan doen (tenminste de meeste mensen niet). Je begint eerst te koken zonder pakje en zakje, dan worden je recepten gezonder, ga je verser inkopen, ga je ook opzoek naar gezondere producten voor je huid, het huishouden en meer. Dit maakt het gezonder gaan leven ook overzichtelijk en houdt het gedoe beperkt 😉

Je moet het eigenlijk zien als een pad dat je bent opgeslagen, maar dan zonder einde

Dat maakt het ook leuk, want er blijft altijd wel iets nieuws te ontdekken. Niet alleen producten, maar ook in jezelf. Gezonder gaan leven is een persoonlijke ontwikkeling. Tenminste zo zie ik het. Je komt dichter bij jezelf door goed voor jezelf te zorgen (en dus van jezelf te houden) en misschien ga je ook je geest gezonder maken (door yoga te doen of meditatie of iets anders dat hierbij past).

Daarom vind ik gezond leven geen gedoe. Natuurlijk je moet er meer moeite voor doen (vooral in het begin om het allemaal uit te zoeken), maar als het je gelukkiger maakt omdat het bij je past en omdat het maakt wie je bent is het dan nog gedoe?

Met gezondzondergedoe.nl wil ik je hierbij helpen

Wel is het fijn om in het proces naar gezond(er) leven hulpmiddelen te vinden die je helpen om het met zo min mogelijk gedoe te doen. Zoals makkelijke recepten, manieren om op een makkelijke manier aan gezonde producten te komen, stappenplannen die je erbij helpen, gezonde producten die aansluiten bij je gezonde levensstijl.

Het is fijn als je weet waar je dit op een makkelijke manier kunt vinden.

SALE

Alle producten en diensten die je op Gezond zonder Gedoe vindt zijn in de aanbieding!
Want gezond leven kan af en toe best duur zijn.

Gezond zonder Gedoe

Het aanbod blijft groeien, want ook dit is een pad zonder einde

Op Gezond zonder Gedoe vind je AANBIEDINGEN DIE:

  • Heel goed zijn voor jou
  • Passen in je dagelijks leven zonder gedoe
  • Interessant zijn voor je portemonnee!

Dat is dan ook mijn doel met www.gezondzondergedoe.nl, namelijk om jou te helpen aan mooie gezonde & pure producten die niet alleen goed zijn voor jou en de aarde, maar ook nog eens voor je portemonnee!

Alle producten op www.gezondzondergedoe.nl zijn dus op de één of andere manier in de AANBIEDING (vaste korting, tijdelijke korting, introductiekorting, abonnementskorting, kwantumkorting en meer). 

Marieke

Gezond zonder Gedoe

Laat een reactie achter