Een serum dat magisch is?

Zinzino Serum

Deze gezichtscrème is magisch!

En dat mag ook wel, want deze gezichtscrème kost normaal € 100,-.

WAT??? Zul je waarschijnlijk denken. Een serum t.w.v. € 100*,-? Je kunt toch geen € 100,- vragen voor
een serum?

Wat voor een magische formule moet dit serum dan wel niet bezitten om zo’n prijs te kunnen vragen? Deze vraag ga ik zo voor je beantwoorden, maar eerst wil ik je laten weten dat je dit serum nu GRATIS kunt ontvangen (t/m 15 December!!)

 

Ik ben het helemaal met je eens

Een serum van dit bedrag koop je niet zomaar. (Voor de duidelijkheid het grote verschil tussen een serum en een crème is dat een serum veel meer actieve ingrediënten dan een crème bevat en veel minder water). 

Zinzino Skin Serum

Wat voor een magische formule moet dit serum dan wel niet bezitten om zo’n prijs te vragen?

Deze vraag ga ik nu voor je beantwoorden. Laten we dit revolutionaire serum eens onder de loep nemen.

Het mag duidelijk zijn dat er behoorlijk wat onderzoek aan vooraf is gegaan voordat dit serum op de markt kwam (mag ook wel voor zo’n prijs toch!).

Onze huid is een heel complex orgaan en bestaat uit een extra-cellulaire matrix die weer bestaat uit heel veel verschillende micro-vezels die door onze huid lopen.

Deze extra-cellulaire matrix bepaalt:
- Hoe sterk onze huid is
- Hoe elastisch onze huid is
- Hoe dik onze huid is
- Hoeveel vocht onze huid vast kan houden

De matrix van onze huid is heel dynamisch en wordt continue afgebroken en weer opgebouwd

Het probleem is alleen dat de afbraak sneller gaat dan de heropbouw en dus veroudert je huid 🙁

Door je huid bloot te stellen aan verschillende soorten stress zoals; zon, roken, verontreinigende lucht, slechte voeding, diverse stressfactoren in je leven veroudert je huid sneller dan dat het zich kan herstellen. Hierdoor wordt je huid kwetsbaarder en dunner waardoor er fijne lijntjes en rimpels ontstaan.

Tot en met woensdag 15 December ontvang je dit product GRATIS bij een abonnement op een hele goede Omega-3 olie!

Ik kan het je aanbevelen! Klik HIER voor meer info over deze Omega-3 olie en bij een bestelling vóór 16 December ben je ervan verzekerd dat je GRATIS dit serum ontvangt.

Zinzino Serum

Voordat dit product gelanceerd werd deden ze eerst heel veel onderzoek hoe de huid beschermt én herstelt én gereconstrueerd kan worden. En dat is het unieke van dit serum!

Meeste crèmes en serums focussen zich niet op het vertragen van de afbraak van de matrix én op de helende en herstellende kant van de huid. En dat doet dit serum dus wel en dat maakt het zo uniek! En ook dat dit product rekening houdt met de gehele en heel complexe extracellulaire matrix, dat bestaat uit al die verschillende micro-vezels is ook uniek. Geen simpele opgave dus om zoiets te ontwikkelen.

Er gaat dus heel veel onderzoek aan vooraf voordat je écht een hele goed serum kunt ontwikkelen

Dit product is de eerste in zijn soort en het is echt een evolutionaire stap in de huidverzorging.

Om het samen te vatten: dit serum werkt door het verbeteren van de extra-cellulaire matrix en het fijne netwerk van microvezels dat de huid ondersteunt. De werkzame bestanddelen in dit serum beschermt, herstelt én reconstrueert de matrix van onze huid.

*Als je de crème voor minimaal 60 dagen gebruikt ga je het verschil zien. Met andere woorden, je hebt meer dan één tube ervan nodig. Daarom wordt deze crème vooral in abonnementsvorm verkocht waarmee de prijs van de crème ook meteen met 50% daalt. Het kost dan € 50,-.

Alle producten en diensten die je op Gezond zonder Gedoe vindt zijn in de AANBIEDING!
Want gezond leven kan af en toe best duur zijn.

Gezond zonder Gedoe
Marieke

Gratis serum

Laat een reactie achter